Met kleine stappen bereik je meer dan met grote sprongen

Minder spullen, grip op je administratie en agenda, structuur in je huishouden… geeft rust.

Hoe deze rust er precies uit ziet laat ik graag aan jou over, dit is voor iedereen anders. Samen stellen we eerst een voor jou haalbaar doel, want ik geloof dat je met kleine stappen meer kunt bereiken dan met grote sprongen. Vervolgens begeleid ik jou bij het maken van keuzes waarbij we samen de hobbels in de weg nemen. De route bepaal jij.

Onze eerste afspraak is vooral een kennismakingsgesprek. We brengen jouw probleem in kaart en ik leg je uit hoe ik je hierbij kan helpen. Als je tot een vervolggesprek besluit, gaan we tijdens die sessie direct praktisch aan de slag. Hiervoor plannen we een werkafspraak in van ongeveer 3 uren. Mocht dit voor jou, om welke reden dan ook, te belastend zijn, dan passen we de tijd(en) aan.

Samen zorgen we ervoor dat jij je doel behaald. Daarna geef je jezelf een kleine beloning, want die heb je dan wel verdiend! Deze zorgt ervoor dat opruimen, administreren, agenderen of huishouden leuk blijft. En zo’n beloning motiveert weer voor vervolgacties. Of je daarna een nieuwe vervolgafspraak met mij inpland of dat je dan al voldoende handvatten hebt gekregen om zelf aan de slag te gaan, die keuze laat ik aan jou.

Of kijk nog even verder hoe ik kan helpen bij de volgende thema’s:

“Ik begeleid jou bij het maken van keuzes, waarbij we samen de hobbels in de weg nemen. De route bepaal jij.“